Termék részletek


Szilikon vibrációs péniszgyűrű cserélhető elemekkel - rózsaszín

Raktáron
Szilikon vibrációs péniszgyűrű cserélhető elemekkel - rózsaszín
 • Szilikon vibrációs péniszgyűrű cserélhető elemekkel - rózsaszín
3 000 Ft
 • A GYŰRŰ TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ, AZ ELEM CSERÉLHETŐ!

  Zselés anyagból készült, rugalmas vibrációs erekció-stabilizáló gyűrű rózsaszín. Egyfokozatú vibrációval. Átmérője 3,5cm, anyaga teljesen flexibilis, rugalmas. Mindenkinél a kellő méretre tágul. Szorító hatásával a vér barlangos testekből történő visszaáramlását lassítja, így hozzájárul a stabilabb, intenzívebb és tartósabb erekcióhoz, ezzel a hosszabb és élménytelibb együttlétekhez.

  A termék 2db gombelemmel (2xLR41) működik, a csomag összesen 2 garnitúra elemet (4 darab) tartalmaz. Kiküldés előtt az elemeket a gyűrűbe téve, minden gyűrűt röviden ki-be kapcsolva ellenőrzünk! Az elem behelyezése a motor biztos működésének ellenőrzése miatt is célszerű, így biztosan nem kap működésképtelen, esetleg hibás terméket. Az elemek helyes polaritással történő behelyezését az elemek cseréjekor a gyűrű motorját széttekerve láthatja.

  Tisztítás: használat előtt és után langyos, szappanos vízzel. Vegyszert és oldószereket kérjük soha ne használjon (a gyűrű anyaga károsodhat)! A motort higiéniai okokból célszerű a gyűrűből kinyomva külön tisztítani. Ha mégis egyben mosná, kérjük vigyázzon, hogy a motor kapcsológombjánál a víz ne szivároghasson az elektronikába.
 • Cikkszám
  SEVCR00416
  Státusz
  Raktáron