JELSZÓ-EMLÉKEZTETŐ
FIGYELEM! SZEXUÁLIS TARTALOM! BELÉPÉS CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Termékajánló

MÉG TÖBB FELCSATOLHATÓ

AJÁNDÉK SÍKOSÍTÓ

BATHMATE® HYDRO7

ÜZLETÜNK 3D-BEN

A TÜRELEM CENTIT TEREM

VÉRBŐSÉG-FOKOZÓ KRÉMEK ÉS SPRAY-K

A VÉRBŐSÉGFOKOZÓ KRÉMEK ÉS SPRAY-K A
SIKERES MÉRETNÖVELÉS HATÉKONY KIEGÉSZÍTŐI

 

 Teljes termékkínálatunkat IDE klikkelve érheted el!

Nagy szerszámot szeretnél? Esetleg még nagyobbat? Próbáld ki te is a vérbőségfokozó krémek/spray-k valamelyikét. Ezek a készítmények azonnali, közvetlen kéjes vérbőséget okoznak a péniszben. Használatukkal a pénisz hamarosan nagyobb hatást kelt a szemlélő partner szemében. Gondosan válogatott alapanyagokat, köztük a szövetek gyorsabb regenerálódását elősegítő hatóanyagokat is tartalmaznak. A fizikai méretnövelő eszközök  pl. a BATHMATE és a különböző vákuumos elvű PÉNISZPUMPÁK használatával párhuzamosan alkalmazva rendkívüli módon elősegítik a pénisz szöveteinek és véredényeinek maradandó, lokális tágulását. Effektíven alátámaszthatják, kiegészíthetik és felgyorsíthatják az egyéb, kiegészítő péniszméret-növelő gyakorlatokkal megcélzott eredményeket.


Egyedülálló készítmények azon tudatos férfiak számára is, akik a szokásosnál hosszabban akarják fenntartani a péniszük merevségét. A péniszbe masszírozva tökéletesen alkalmasak a férfi nemi szerv érzékenységének növelésére, a vérbőség lokális fokozására, az izmok és szövetek lazítására, valamint az idegek érzékenységének felerősítésére. Ha a partner végzi a bemasszírozást, az előjáték még erotikusabb lehet. Használd a krémet/spray-t naponta többször (akár napi 3-4 alkalommal), hogy az elérhető maximális hatást minél előbb a saját intim-méreteden tapasztalhasd meg!

 

 


A vérbőségfokozó krémek rendszeres használata jelentősen felerősített orgazmus-képességet, az erekció érezhető minőségbeli javulását és kisebb méretbeli növekedést is eredményezhet. A fenti eredmények eléréséhez ezen kozmetikumok folyamatos, kúraszerű, -legalább 4-6 héten keresztül történő- alkalmazására van szükség.

Figyelem! A metil-szalicilát, illóolaj, kígyóméreg (ezt az itt bemutatott termékek egyike sem tartalmazza!) tartalmú szerek helyileg kitágítják az ereket, vérbőséget okozva, az izmokat felmelegítve, ellazítva fejtik ki hatásukat. Ezért gyulladás esetén, amikor amúgy is meleg és duzzadt a problémás testrész, ezeket nem javasolt használni. Azok is kerüljék ezeket, akiknek egyéb betegségeiből kifolyólag, például cukorbetegségük érszövődményei miatt nem jó a keringésük, vagy érszűkületesek. A vérbőséget okozó krémek használata fokozható, ha a krém/spray alkalmazása után a péniszt 15-20 percre légmentes dunsztkötésbe helyezzük, ami segíti a hatóanyagok szövetekbe történő felszívódását. E célra történetesen egy közönséges gumióvszer is tökéletesen megfelel.

 

 

A krémeket minden esetben csak külsőleg használd. Bevizsgált, antiallergén összetevőiknek köszönhetően természetesen óvszerrel is használhatóak. Szembe ne kerüljön! Összetétel: lásd a csomagoláson. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó! Az oldalon bemutatott kozmetikumok származási helye az EU.

 

Zárszóként egy figyelmeztetés a vazelint bőr alá injektálóknak:


A vazelin kőolajszármazék, így vízben oldhatatlan. Ha a szövetközi térbe juttatják, nem szívódik fel, eltávolítása a szervezet által igen hosszú időt vehet igénybe. Ha véletlenül erekbe kerül, zsír (olaj) embóliát okozhat, ami súlyos tünetekkel járhat. Sokféle felhasználása ismert az egészségügyben, a kozmetikai,- és az élelmiszeriparban, de csak felszínes kezelésre. Mint szénhidrogén-származék, a tartós hatása lehet akár daganatindukáló is. A vele elért kétes "eredményeket" leginkább a szilikon-implantátumok által  keltett optikai  csalódáshoz lehet hasonlítani, de belsőleg történő használata SEMMIFÉLE ESETBEN NEM JAVASOLT! A plasztikai sebészetben a beépített emlőprotézisek sérülése esetén a szilikon testszerte elvándorolva több esetben okozott már jelentős egészségügyi és esztétikai problémát. A vazelin tehát az orvosi szilikonnál az egészségre sokkal nagyobb veszélyforrás lehet.

 


 

 

TOP-listás termékünk! Próbáld ki Te is!

 

 


 

 

www.meretnoveles.hu © 2003-2016 Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának másolása szigorúan TILOS!