INGYENES SZÁLLÍTÁS!

MINDEN RENDELÉSHEZ

STABIL EREKCIÓRA VÁGYSZ?

BATHMATE® HYDRO7

ÜZLETÜNK 3D-BEN

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bathmate® HYDROMAX X30 BRILLANT RED hydroterápiás pénisztréner 20cm - piros

A TERMÉK NEM RENDELHETŐ!
Bathmate® HYDROMAX X30 BRILLANT RED hydroterápiás pénisztréner 20cm - piros
33 600 Ft
 • A Bathmate® HYDROMAX X30 BRILLANT RED
  A VILÁG ELSŐ ÉS EGYETLEN HIDROTERÁPIÁS
  PÉNISZEDZŐ RENDSZERE, AMELY A LEGHATÉKONYABB
  PÉNISZNÖVELŐ TECHNIKÁVAL SEGÍT NEKED
  A KÍVÁNT MÉRETNÖVEKEDÉS ELÉRÉSÉBEN!


  A Bathmate® az egyetlen termék a világon, mely szabadalmaztatott hidraulikus technológiát alkalmaz, és a visszajelzések szerint a leghatékonyabb és a legkényelmesebb, a piacon ma megtalálható termékek közül!

  A Bathmate® a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy drága sebészeti beavatkozás nélkül megnöveld a péniszed. A készülék a használat során friss, oxigéndús vért pumpál közvetlenül a corpora cavanosa-ba, mely maximalizálni tudja a hímvessző kondícióját. Használatakor péniszed már egy gyakorlat után észrevehetően nagyobb, vastagabb és izmosabb lesz!


  Most minden eddiginél gyorsabb pénisz növekedés!

   

  A Bathmate® HYDROMAX X30 BRILLANT RED használata közben a hagyományos Bathmate®-hez viszonyítva akár +35%-kal erősebb szívóerő jőn létre az új tervezésű gumiharang harmonika szivattyújának köszönhetően! Új áteresztő szelep, amely lehetővé teszi az elengedett kézzel történő, zuhanyzás közbeni használatot! Az új szuper, kivehető kényelmi párna speciálisan formázott, hogy maximális kényelmet és tartást nyújtson a nemi szerv érzékeny területén. A még alaposabb tisztítás érdekében Bathmate® HYDROMAX X30 BRILLANT RED már szétszedhető alkatrészekből épül fel!

   

   

  BATHMATE®- Vízzel kiváltott vákkum
  elvén működő pénisznövelő eszköz


  A készüléket meleg vízzel kell megtölteni, és fürdőkádban vagy a zuhanyzóban kell használni. A Bathmate® kihúzza, és formálja a péniszt, mellyel megnövekedett véráramlást idéz elő, és kitágítja a pénisz üregeit. A pénisz perceken belül szemmel láthatóan megnövekszik és kitölti a cső térfogatát.

  Az emberek, azért mennek az edzőterembe edzeni, hogy testük fittebb, erősebb és nagyobb legyen. Ez az általánosan elfogadott koncepció alkalmazható a péniszre is, hogy ugyanazok az eredmények elérhetők legyenek. Minél többet edzed a péniszed a Bathmate® -tel, az annál erősebb, nagyobb, és egészségesebb lesz!  RENDSZERES HASZNÁLATA MELLETT A HOSSZÚ
  TÁVÚ POZITÍV HATÁSOK MÁR BIZONYÍTOTTAK!


  A pénisz három üregre van osztva, két nagyobbra felül, mely a barlangos szövet (Corpora Cavernosa) és egy kisebbre alul, mely a vizelet-ürítésért és az ejakulációért felelős (Corpus Spongisum).

  Az erekció során az agyban felszabadul egy hormon, ami a vért a péniszbe küldi, hogy az megtöltse a barlangos szövetet. A vérmennyiség a Corpora Cavernosa-ban maximálisan kitölti, mely által erekciós „tömlőkké” válnak. Ekkor a Corpora Cavernosa a lehető legnagyobb mértékben kitölti a péniszt. A nagy hír: A Bathmate®-tel a Te Corpora Cavernosa-d is  nagyobbra és erősebbre fejleszthető. Minél többet használod a Bathmate® -tet, ezek a tömlők annál nagyobbak lesznek, mely által több vér tud beáramlani.

  A tervezési szívóerők úgy kerültek kiszámításra, hogy minimális kompressziót gyakoroljanak, miközben elérik a maximális expanziós erőt, mely által a lehető legnagyobb növekedés érhető el minimális kényelmetlenség mellett. A Bathmate® akryl hengere vízzel van töltve, ami a pénisz egészét magába foglalja, a gumiharmonika pedig a lágyékra szorítva tökéletesen megőrzi a szükséges vákuumot. A pumpáláskor a víz kiszorul a pumpaharmonika kompressziójának hatására. Amikor a pumpa kompressziója leáll, lezár a visszacsapó szelep, ami meggátolja, hogy a víz visszajusson a Bathmate®-be. A pumpaharmonika egyedi kivitelének köszönhetően a harmonika kitágul, és megpróbál visszaállni az eredeti térfogatára. Mivel a Bathmate® belsejében lévő víz cseppfolyós közegként viselkedik, azaz nem lehet összenyomni és nem tud kitágulni, ezért csak a pénisz tud tágulni, hogy az eltávozott víz térfogatát helyettesítse.


  ISMERD MEG TE IS A Bathmate® HYDROMAX X30 
  BRILLANT RED
  HYDROPUMPA HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEIT!  Specifikációk Bathmate®:

  Súly: 250g
  Belső átmérő:5,5cm
  Hosszúság: 296mm
  Maximum pénisz körméret: 46mm
  Maximum pénisz hossz: 200mm
  Használat időtartama: 20perc
  Maximum használat: naponta egyszer
  Max.vákuum levegő: -0.17 bar
  Max vákuum víz: -0.40 bar

   

  MINÉL TÖBBET EDZED A PÉNISZED A  Bathmate®-TEL,  AZ
  ANNÁL FITTEBB, ERŐTELJESEBB ÉS HATALMASABB LESZ!

   

   

  -  A termékleírások menüben pontosan elolvashatod, hogyan működik

  -  Azonnali és látható eredmények már 15-20 percen belül

  -  Használata a fürdőben kellemes és nagyon egyszerű

  -  Szabadalmaztatott hydro-technológia

  -  Az Egyesült Királyságban gyártják első osztályú, törhetetlen anyagból

  -  Világszerte több ezer elégedett vásárlóból álló háttér

  -  2,5 -7,5 cm-rel növeli a hosszt, és 30 %-kal a kerületet

  -  Szakorvosok által javasolt, az egészségre 100%-ban ártalmatlan!

   

  ÉRD EL AZ ÁHÍTOTT EREDMÉNYT

  KÖNNYEN ÉS GYORSAN A Bathmate®-TEL!

   

  A Bathmate®-TEL GARANTÁLTAN
  MEGKAPOD AZT, AMIÉRT PÉNZT ADTÁL!

   

  A Bathmate®-RŐL ÉS A MÉRETNÖVELÉSRŐL
  BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ

 • Cikkszám
  BATHMATE13
  Státusz
  A TERMÉK NEM RENDELHETŐ!