INGYENES SZÁLLÍTÁS!

MINDEN RENDELÉSHEZ

STABIL EREKCIÓRA VÁGYSZ?

BATHMATE® HYDRO7

ÜZLETÜNK 3D-BEN

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Erekciógyűrűk elasztikus szilikonból kék színben

Raktáron
Erekciógyűrűk elasztikus szilikonból kék színben
 • Erekciógyűrűk elasztikus szilikonból kék színben
1 600 Ft
 • Kiváló megoldás a vér barlangos testekben történő megtartására. Használata a péniszpumpákhoz különösen ajánlott. Anyaga lágy, de mégis tartós finom szilikon. Együttlétek alkalmával a hölgypartnernek nyújthat extra örömöket...

  Hogyan működik?

  Péniszumpák használata mellett:

  A pumpálás hatására a henger falán belül vákuum keletkezik, minek következtében a péniszben fokozottabb vérbőség alakul ki, így az eszköz stabilizálja az erekciót. A vér barlangos testekből történő kiáramlásának lassítása érdekében egyes modelleknél péniszgyűrű is tartozik a szerkezethez, amit a pumpálás megkezdése előtt kell a pénisz tövére felhelyezni. A szorítógyűrű használata általában ajánlott minden péniszpumpához. Segítségével az erekció biztosabban és jelentősen hosszabb ideig megtartható. A gyűrű anyaga 100%-ban elasztikus, puha, víztiszta és fekete színű szilikon. Flexibilis adottságának köszönhetően a gyűrű univerzálisan minden méretre tökéletesen illeszkedik.

  Meglévő erekció-megtartásához:

  A lényege, hogy a merevedő pénisz tövére felhelyezve elszorítsa az ereket és így -a vér visszaáramlási sebességének meglassításával- hosszabban a barlangos testekben marasztalja a vért, ezáltal a szokásosnál huzamosabb ideig és a megszokottnál is keményebb marad a szerszám.

 • Cikkszám
  BLUSH00525
  Státusz
  Raktáron