Termék részletek


Cserélhető elemes vibragyűrű érdesített szilikonhengerben - fekete

Raktáron
Cserélhető elemes vibragyűrű érdesített szilikonhengerben - fekete
 • Cserélhető elemes vibragyűrű érdesített szilikonhengerben - fekete
2 800 Ft
 •  GYŰRŰ TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ, AZ ELEM CSERÉLHETŐ!

  Finom, rugalmas szilikonból készült vibrációs erekció-stabilizáló gyűrű fekete színben. A gyűrű belső átmérője 2cm, anyaga teljesen flexibilis, rugalmas. Mindenkinél a kellő méretre tágul. Szorító hatásával a vér barlangos testekből történő visszaáramlását lassítja, így hozzájárul a stabilabb, intenzívebb és tartósabb erekcióhoz, ezzel a hosszabb és élménytelibb együttlétekhez.

  A termék a szükséges gombelemeket (2 darab LR41) tartalmazza. Postázás előtt  minden gyűrű működését egy rövid ki-be kapcsolással ellenőrizzük, így biztosan nem kap működésképtelen, esetleg hibás terméket. Az elemek helyes polaritással történő behelyezését az elemek cseréjekor a gyűrű motorját széttekerve láthatja.

  Tisztítás: használat előtt és után langyos, szappanos vízzel. Vegyszert és oldószereket kérjük soha ne használjon (a gyűrű anyaga károsodhat)! A motort higiéniai okokból célszerű a gyűrűből kinyomva külön tisztítani. Ha mégis egyben mosná, kérjük vigyázzon, hogy a motor kapcsológombjánál a víz ne szivároghasson az elektronikába.

 • Cikkszám
  PIPE596023
  Státusz
  Raktáron