Termék részletek


LARGER méretnövelő krém a Lavetra-tól 75ml

Raktáron
LARGER méretnövelő krém a Lavetra-tól 75ml
2 800 Ft
 • A LARGER méretnövelő krémmel legyőzhetED a merevedési zavarokat és késleltethetED az idő előtti csúcspontot. Elősegíti a péniszben a vérbőség kialakulását, és ezzel tartós merevedést eredményez. Rendszeres használat esetén a pénisz nagyobb és vastagabb lesz.


  Nagy szerszámot szeretnél? Esetleg még nagyobbat? A LARGER méretnövelő krém használatával a pénisz hamarosan nagyobb hatást kelt a szemlélő partner szemében. A krém azonnali, kéjes vérbőséget okoz a péniszben. Gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. A fizikai méretnövelő eszközök, mint a BATHMATE, vagy a különböző vákuumos elvű péniszpumpák használatával párhuzamosan alkalmazva rendkívüli módon elősegíti a pénisz szöveteinek regenerálódását és a véredények maradandó, lokális tágulását, de egyedülálló krém azoknak a férfiaknak is, akik csupán a szokásosnál hosszabban akarják fenntartani a péniszük merevségét. A péniszbe masszírozva tökéletesen alkalmas a férfi nemi szerv érzékenységének növelésére, a vérbőség lokális fokozására, a szövetek lazítására és az idegek érzékenységének felerősítésére. Ha a partner végzi a bemasszírozást, az előjáték még erotikusabb lehet. Használd naponta többször (akár napi 3-4 alkalommal is) az egyéb méretnövelőkkel kiegészítve, hogy az elérhető maximális hatást minél előbb a saját méreteden tapasztalhasd meg! Rendszeres használata jelentősen felerősített orgazmus-képességet is eredményezhet.


  Csak külsőleg használd.  Óvszerrel is használható. Összetétel: lásd a csomagoláson. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely: EU

   

 • Cikkszám
  RUF0002722
  Státusz
  Raktáron