Termék részletek


Elasztikus erekciótartó szilikongyűrű stimuláló érdesítéssel

-28%
Raktáron
Elasztikus erekciótartó szilikongyűrű stimuláló érdesítéssel
 • Elasztikus erekciótartó szilikongyűrű stimuláló érdesítéssel
1 800 Ft
Akció: 1 300 Ft
Kezdete: 2019.05.01   A készlet erejéig!
 • Kiváló megoldás a vér barlangos testekben történő megtartására. Használata első sorban a péniszpumpákhoz ajánlott. Anyaga lágy, de mégis tartós finom szilikon. Együttlétek alkalmával a hölgypartnernek nyújthat extra örömöket...


  Hogyan működik?


  Péniszumpák használata mellett:


  A pumpálás hatására a henger falán belül vákuum keletkezik, minek következtében a péniszben fokozottabb vérbőség alakul ki, így az eszköz stabilizálja az erekciót. A vér barlangos testekből történő kiáramlásának lassítása érdekében egyes modelleknél péniszgyűrű is tartozik a szerkezethez, amit a pumpálás megkezdése előtt kell a pénisz tövére felhelyezni. A szorítógyűrű használata általában ajánlott minden péniszpumpához. Segítségével az erekció biztosabban és jelentősen hosszabb ideig megtartható. A gyűrű anyaga 100%-ban elasztikus, puha, víztiszta és fekete színű szilikon. Flexibilis adottságának köszönhetően a gyűrű univerzálisan minden méretre tökéletesen illeszkedik.

   

  Meglévő erekció-megtartásához:


  A lényege, hogy a merevedő pénisz tövére felhelyezve elszorítsa az ereket és így -a vér visszaáramlási sebességének meglassításával- hosszabban a barlangos testekben marasztalja a vért, ezáltal a szokásosnál huzamosabb ideig és a megszokottnál is keményebb marad a szerszám.

 • Cikkszám
  SEVCR00580
  Státusz
  Raktáron