JELSZÓ-EMLÉKEZTETŐ
FIGYELEM! SZEXUÁLIS TARTALOM! BELÉPÉS CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Termékajánló

MÉG TÖBB FELCSATOLHATÓ

AJÁNDÉK SÍKOSÍTÓ

BATHMATE® HYDRO7

ÜZLETÜNK 3D-BEN

A TÜRELEM CENTIT TEREM

A PÉNISZNÖVELŐ EXTENDEREKRŐL ÁLTALÁBAN

Pénisznövelő extenderek a méretnövelés alappillérei

 

Mielőtt használni kezdenéd, kérlek olvasd át figyelmesen ezt az útmutatót és legyél biztos benne, hogy értesz mindent. Ha minden világossá vált, bátran kezdj bele. Amennyiben a felhelyezéssel, használattal és mindazzal kapcsolatban, amit esetleg az itt olvasottak alapján mégsem teljesen értesz, a 0620/4-666-999 telefonszámon 9-17 óra között bármikor érdeklődhetsz. Azért álljon itt néhány tipp és trükk, mielőtt elkezdenéd.

Te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon partnered számára a megfelelő mérettel rendelkezel? Előfordult már, hogy szégyellted intim méretedet pl. az uszodában, vagy edzés után az öltözőben? Szeretnéd látványosan megnövelni hímtagod méretét? Oldalunkon most végre lehetőséged van hozzájutni ehhez a már évek óta bizonyítottan sikeres és rendkívül hatékony pénisznövelő eszközhöz. A hölgyeknél pedig máig tartja magát a régi mondás, mely szerint bizony a méret is lényeges lehet!

 

Ha a legmegbízhatóbb megoldást keresed,
akkor itt jó h
elyen jársz.

 


Ezek a termékek többféle gyártói márkanéven és áron szerepelnek az on-line kínálatban: ANDRO-PENIS EXTENDER, MALE EDGE, PENISPLUS+, PENISMASTER, GNETICS, DUAL MAX EXTENDER, EXTENDERLIT, JES EXTENDER, PROEXTENDER, SIZE DOCTOR… stb.

 

A pénisznyújtó extenderek prototípusát egy Dán kutatócsoport tervei és fejlesztése alapján az 1990-es évek végén dobták piacra. A készülék a pénisz méretének növekedését alapvetően a hosszabb időn keresztül történő folyamatos húzás-nyújtás elvén éri el. Az ANDRO-PENIS EXTENDER-t, a MALE EDGE-t, illetve a PROEXTENDER pénisznyújtókat nevezhetjük a méretnövelés ma világszerte leggyakrabban használatban lévő, egyben legkíméletesebb monotherápiás eszközének is. Helyes használatuk  egyszerűen elsajátítható, viselésük rövid időn belül megszokható és nem igényel semmilyen orvosi felügyeletet.

Nagyobbítsd meg te is a péniszedet és növeld meg szexuális teljesítményedet valamelyik itt bemutatott pénisznövelő extenderrel! Kitartó edzéssel már egy-két hónap alatt észrevehető mértékben megnövelheted a péniszed méretét! Korrigálhatod a kényelmetlen pénisz-elhajlásokat, levetkőzheted a régóta kísértő önbizalomhiányt és magabiztosabban élhetsz meg minden rád váró szexuális szituációt!

 

HA KIPRÓBÁLOD, MEGLÁTOD:
EZ OLYAN MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS,
AMI AZ EGÉSZ KÉSŐBBI SZEXUÁLIS ÉLETEDET
RENDKÍVÜL POZITÍVAN FOGJA BEFOLYÁSOLNI !!!

 

A PÉNISZNYÚJTÓ EXTENDEREK HATÁSMECHANIZMUSA


A péniszre gyakorolt enyhe és egyenletes húzóerőnek köszönhetően az extenderek kihasználják az emberi test, nyomáshoz-húzáshoz való alkalmazkodó-képességét. Amikor a kamrákra folyamatos, enyhe húzást gyakorlunk, azok végül kettéosztódnak, így idővel új szövet képződhet, melynek köszönhetően idővel vastagabb és teltebb lehet a péniszed.

  

Az első pénisznövelő extenderek ötlete a férfi teljesítménynövelés területén tevékenykedő számos neves orvosszakértő/specialista támogatásával és kutatásainak felhasználásával született meg. Az egészségre semmiféle ismert káros, illetve negatív hatásuk nincs!


A pénisznövelő extenderek tudása és alkalmazása mindenben megegyezik

 

Valójában hogyan is működnek a pénisznyújtó eszközök?

 

A pénisznövelő extenderek esetében olyan készülékekről van szó, amelyek hatása a húzás-nyújtás elvén alapul. Hatásuk a szövetek azon reakcióképességén alapszik, amely a folyamatos húzóerő ellenhatásaként jön létre. Ez a húzóerő ártalmatlan sejtosztódást indukálhat a szövetben, ezáltal gyors és látványos méretnövekedést idézhet elő.

 

A pénisznyújtó eszközök nagyon hatékony segítséget jelentenek a nagyobb hímvessző elérésében, de csak abban az esetben, ha viselésükre rászánják a gyártó által előírt használati időt.


A termék használata előtt egyes estekben azonban tanácsos orvoshoz fordulni. Ez különösen igaz azokra, akik szív-és tüdőbetegség, magas vérnyomás, stroke, epilepszia vagy rángatózási zavarok, húgyúti betegségek pl. vese, húgyhólyag, here, vagy péniszproblémák, rendellenes pénisz deformitás (Peyronie-kór), nem kontrollált cukorbetegség valamelyikében szenvednek. Bárki, aki mellékhatásokat tapasztal, azonnal hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz! Ne okozz magadnak kényelmetlenséget. Amíg nem tapasztalod a felhelyezést megfelelőnek, ne használd huzamosabb ideig a terméket! A pénisz akár edzéssel, akár fizikai erősítéssel (extenderek, Bathmate, péniszpumpák) történő fejlesztése időt és türelmet követel ezen eszközök használójától. Ne siesd el a dolgot, néha pihenj és élvezd/variáld a különböző pénisznyújtó technikák nyújtotta többféle lehetőséget!

 

 

Szeretnéd természetes módon növelni péniszed méretét?

 

Az ANDRO-PENIS EXTENDER, a MALE EDGE, a PROEXTENDER, a SIZE DOCTOR… stb. a világ ma legismertebb leginnovatívabb, legkényelmesebb és leghatásosabb pénisznyújtó extender készülékei, melyek az alkalmazott Ergoturn technológiának köszönhetően, a szükséges kellő kitartással -természetesen a különböző egyéni adottságoktól függően- akár 3-7 cm-el is növelhetik intim-méretedet. Az új Ergoturn rendszert a biológiai és technológiai adatok gondos tanulmányozása után fejlesztették ki úgy, hogy az extenderek viselői jobban alkalmazkodjanak e szerkezetekhez. A technológia lehetővé teszi, hogy az eszköz az egyes péniszek sajátos jellemzőihez alkalmazkodjon, ami jelentősen megkönnyíti az extenderek felhelyezését és növeli mindennapos viselésük komfortját.

 

        

Óvintézkedések


Vizeléshez vagy székeléshez le kell venned. Semmilyen körülmények között sem szabad használni, ha gyógyszereket vettél be, vagy túlzott mennyiségű alkoholt fogyasztottál. Ezen felül használata nem tanácsos nehéz fizikai munka, tornagyakorlatok végzése, illetve sportolás közben. Ha merevedésed van az eszköz viselése közben, észre fogod venni, hogy egy kicsit jobban húz, de ne aggódj, ez teljesen normális. Éjszakai használata általában nem javasolt.

 

Ha úgy látod, mintha kis fehér kinövések lennének a makkod területén, fordulj orvoshoz, mert ennek oka akár gombás fertőzés is lehet. Mindig fokozottan ügyelj a személyes higiéniára, amikor az eszközt használod! Ha sérülésektől, fekélyben, más fajta betegségben, vagy bármilyen szexuálisan terjesztett betegségben szenvedsz, NE HASZNÁLD, amíg teljesen fel nem épültél!

 

Megjegyzés: A hajnövekedést serkentő vagy a hajat erősítő gyógyszerek, antidepresszánsok, altatók vagy nyugtatók használata csökkentheti a kezelés hatékonyságát.

 

 


 

AZ EXTENDER felépítése és rögzítése


Több fajta pénisznövelő eszköz létezik, a legtöbb -ahogyan az általunk forgalmazott extenderek is- egy, a lágyékon megtámaszkodó műanyag gyűrűből áll, melyhez két, a pénisszel párhuzamosan futó, állítható méretű fém rudacska kapcsolódik. A rudak másik végéhez egy műanyag tartó csatlakozik,  a használat során ezen az ún. tartósínen nyugszik a pénisz.   A péniszt a sínen egy, a makkot a sínhez rögzítő orvosi szilikon gyűrű van átvezetve. A makkot a szilikongyűrű kellő megszorításával lehet a tartósínen rögzíteni. A készüléket mindenki önmagának tudja gyorsan és egyszerűen felhelyezni, illetve eltávolítani.

 

 

A legtöbb pénisznyújtó eszköz több részből áll: az alján egy kétrészes műanyag gyűrűből, két, fémből készült -toldható részekből álló- szabályozó rúdból belső rugókkal, amelyek a műanyag hosszabbítókhoz vannak csatolva, és egy felső műanyag részből egy rúddal és egy szilikon szalaggal. A műanyag alkatrészek poliamidból, a fém rudak és a tengelyek rozsdamentes acélból, a cső és a szalag pedig sebészeti szilikonból készültek. A készülék bármikor önállóan fel és levehető, némi idő elteltével a kényelem és diszkréció megtartása mellett viselhető a ruha alatt mozgás, járás, vagy ülés közben, tehát a mindennapi alkalmazás során egyaránt.

 

Az eszközt az ernyedt állapotú péniszre kell felhelyezni és napi 4-9 órán át kell viselni, alkalom adtán, vagy ha szükségét érzed, köztes szüneteket tartva. Vigyázz, hogy a hurkot ne húzd túl szorosra, elégséges, ha az a péniszedet egy határozott, de biztonságos erővel rögzíti a sínben. Az esetleges felhámsérülések elkerülésére használd a dobozban található nyeregszivacsot. A makkot az előbőr hátra húzása után a gyűrűn átdugva illeszd a szivacsgyűrűt a bőrfelületre a szilikon-gyűrű és a tartósín közé. A szivacs meleg vízzel és szappannal bármikor egyszerűen kimosható.

 

Attól függően, hogy mekkora növekedést szeretnél elérni, az extendert nagyjából 3 - 6 hónapig folyamatosan -de lagalább az előírt ideig, napi rendszerességgel- kell használni. Figyelem! A készüléket a WC-használata előtt le kell venni.

 

Kitartó munkával az eredmények
 
tartósan megmaradhatnak


GY.I.K.
- GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK -

 

Mik is pontosan ezek a nyújtó eszközök?

 

Ezek az eszközök a pénisz megnagyobbítására szolgálnak és a húzás-nyújtás elvén működnek, mely segítségével fokozatos növekedés érhető el a hímvessző hosszában és átmérőjében egyaránt. Többségük -ahogy az oldalunkon bemutatott extenderek is- rendelkezik CE tanúsítvánnyal és Egyes Típusú Orvosi Készülékként regisztrálva van. Figyelem! Az oldalon bemutatott méretnövelő eszközök hatása orvosilag nincs alátámasztva!

 

Valóban működik?

 

Kétség nem fér hozzá, hogy ezek az eszközök hatásosak. Számtalan dokumentum alátámasztja ezt, orvosi igazolásoktól kezdve a pozitív vásárlói visszajelzésekig. Az összes tanulmány azt bizonyítja, hogy a extenderek kétségtelenül működnek. Az egyetlen dolog, amire figyelned kell, hogy betartsd a gyártó használati utasításait és saját szemeddel láthatod majd, hogyan növekszik péniszed napról-napra, mind hosszában, mind vastagságában.

 

A PÉNISZNYÚJTÓ EXTENDER hatásmechanizmusa

 

A növelés kulcsa a pénisz nyújtása, ezzel feszítve az erekcióban részt vevő szöveteket, amik a pénisz java részét alkotják a barlangos testben. A folyamatos és fokozatos nyújtást a leghatékonyabban valamelyik extenderrel érheted el.  A szövetek a folyamatos húzóerő hatására növekedéssel reagálnak, így a folyamatos feszítés képes az erektálódó szövetek volumenét növelni. Nagyjából egy-két napot vehet igénybe, amíg egy új sejt véglegesen beépül a péniszbe, azonban ez a napi szintű méretnövekedés kezdetben még nem látható. Türelmesnek kell lenned. Bele fog telni néhány hétbe, mire szemmel láthatóvá válik a fejlődés. Ha először alkalmazod ezt a fajta méretnövelési technikát, a petyhüdt péniszed alapmérete is növekedhet, ezzel párhuzamban a péniszed erektált mérete is nőhet.

 


A cellák lassú osztódása vezet a tulajdonképpeni méretnövekedéshez


A módszer a húzás-nyújtás elvén alapul, melyet ha fokozatosan alkalmazunk a péniszen, akkor növekedést érhetünk el annak szöveteiben, mind a tartószalagban és a barlangos testekben, mind pedig a többi szövetben. A nyújtás elvét a plasztikai sebészetben gyakran a testszövetek helyettesítésére használják, melynek segítségével bőrhibákat, égéseket vagy kopasz területeket fednek be. A csontok húzását a végtagok, vagy ujjcsontok diafízisének nyújtásánál szintén gyakran alkalmazzák. Ezt a módszert az ősi kultúrákban még ma is használják a test különböző részeinek meghosszabbítására, mint például egyes afrikai törzsek a nők nyakának nyújtására, vagy az afrikai és amazóniai törzsek az ajkuk vagy fülük megnagyobbítására különböző protézisekkel, vagy súlyokkal.
KÉPEK ITT.

 

     
      Az eredmények hétről-hétre fokozatosan alakulnak ki

 

A péniszre gyakorolt enyhe és egyenletes húzóerőnek köszönhetően az extenderek kihasználják az emberi test, nyomáshoz-húzáshoz való alkalmazkodó-képességét. Amikor a barlangos test (Corpus Cavernosum) celláira/kamráira folyamatos, enyhe húzást gyakorlunk, végül azok kettéosztódnak, és új szövet képződik, melynek köszönhetően idővel láthatóan vastagabb és teltebb lehet a péniszed.

 

 

Milyen eredményeket érhetek el?

 

Tartós növekedést érhetsz el a péniszed hosszúságában és vastagságában is, mind ernyedt,  mind izgalmi állapotban, ezen felül esetleges korrekciót tapasztalhatsz a hímvessző görbületében, amivel egyidejűleg megnőhet magabiztosságod és javulhat a szexuális együttléteid minősége is.

 

Valóban kényelmetlen az EXTENDER viselése?

 

A kezdeti -esetlegesen fellépő- diszkomfort érzés megszokható mértékű. A termék használatának ideje alatt, a komfortérzet megtartásának érdekében  ajánlott lehet a kényelmes, a megszokottnál kicsit bővebb és lazább alsónemű  viselete. A készüléket semmiképp ne használd tovább, ha annak napi használata során bármilyen fizikai kellemetlenséget tapasztasz! Ha szükséges, rövidítsd a napi használat idejét, ahogy az számodra a legideálosabb.

 


Naponta hány órát kell viselnem az EXTENDER-t?


Kezdetben naponta maximum 1-3 óra javasolt, később ez az idő napi 4 - 9 órára növelhető, különböző terhelési értékek mellett.  Amikor szükségét érzed, nyugodtan iktass be köztes szüneteket. A gyártó által ajánlott pontos adatokat a készülékhez mellékelt leírásban találod.

 

 Alvás közben is lehet ezeket az eszközöket használni?

Az extender éjszaka történő viselését -az alvás közben öntudatlanul végzett gyakori testhelyzet-változtatások miatt- általában nem javasoljuk!

 

Szükség van orvosi felügyeletre a kezeléshez?

 

Nem feltétlenül. Ha szükségét érzed, akkor konzultálj orvosoddal a pénisznövelő készülék használatáról és az eredményekről, amiket elérhetsz. Kivételt képeznek ez alól a fenti felsorolásban említett személyek, tehát azok, akik szív-és tüdőbetegség, magas vérnyomás, stroke, epilepszia vagy rángatózási zavarok, húgyúti betegségek pl. vese, húgyhólyag, here,- vagy pénisz-problémák, nem kontrollált cukorbetegség valamelyikében szenvednek. Bárki, aki az extender használata során mellékhatásokat tapasztal, azonnal hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz! A kezeléshez nem feltétlenül szükséges orvosi segítség, mert a készülék alkalmazása a termékhez mellékelt részletes magyar nyelvű leírás alapján bárki számára egyszerűen és gyorsan elsajátítható. Megnyugtatásul azt is hozzá kell tenni mindehhez, hogy a sérülések, illetve káros mellékhatások fellépésének esélye nagyon elenyésző.

 


Szükséges vény a termék vásárlásához?

 

Nem, semmiféle orvosi vény nem szükséges.


Mi történik, ha egy napot kihagyok a kezelésből?

 

Abszolút semmi nem történik. De ha esetleg egy nap nem tudod valamiért viselni, próbáld meg a következő napon egy kicsivel hosszabb ideig hordani.

 

Használhatom más kezelésekkel együtt?

 

Igen, teljesen nyugodtan. Számos olyan vásárlóról tudunk, akik más kezelésekkel (lásd az oldalon javasolt kiegészítő tréning-technikák, lazító, keringésfokozó krémek, méretnövelés-generáló tabletták/kapszulák...stb.) párhuzamosan használják a nyújtót, így javítva az eredményeiket. A 100%-ig természetes alapú pénisznövelő tabletták ideálisan kombinálhatóak a nyújtókkal és közelebb hozhatják a kitűzött eredmények elérését.

 

Használhatom, ha körül vagyok metélve?


A körülmetélés nem befolyásolja a pénisznyújtók használatát, sem azok alkalmazásában sem az elért eredményeidben nem mutatkozik eltérés.

 


Tartósak az eredmények?


A következetesen végigcsinált, 4-6 hónapos kezelés után az eredmények állandósulhatnak. Ez annak köszönhető, hogy a finom szövetek megnyúlhatnak, mely tartós növekedést eredményezhet. Egy időszakosan elvégzett ún. "emlékeztető kúra" elvégzése a későbbiekben javasolt lehet. Figyelem! Az oldalon bemutatott méretnövelő eszközök hatása orvosilag nincs alátámasztva!

 

ANGOL NYELVŰ BEMUTATÓ VIDEÓ A KÉSZÜLÉK HELYES HASZNÁLATÁRÓL:

 

A türelem centit terem

 

Még egyszer hangsúlyozzuk azonban: a méretnöveléssel nem szabad sietni! Jobb, ha a kívánt, maradandó növekményt csak 6-12 hónap alatt szeretnénk elérni, így kíméletesen bánunk a legnemesebb testrészünkkel, elkerüljük a kezdeti sikerektől való megrészegülésből esetlegesen adódó túlkapásokat és biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen kárt nem okozunk a szövetekben.

   

         

A kulcs az óvatosság, kíméletesség, a kitartó gyakorlás és a türelem.


Egy szoros  határidő irreális elvárásokkal
kapcsolt kitűzése mindenképpen kerülendő!

 

A termék tisztítása, biztonsági utasítások, használat

 

Személyes higiéniád biztonsága érdekében kérjük, minden használat előtt - így az első előtt is- tisztítsd meg a terméket! A tisztításhoz használj meleg, szappanos vizet. Soha ne használj kémiai vagy egyéb maró hatású oldószereket! Ne használd a terméket más személlyel közösen; kivéve, ha azt valamilyen speciális, erre a célra készült antiszeptikus fertőtlenítőszerrel sterilizáltad. Ne használd az extendert tudatmódosító szerek, vagy nagyobb mennyiségű alkohol hatása alatt. Mindig tárold szárazon és szobahőmérsékleten! Használd mindig körültekintően és tartsd biztonságos helyen!

 

A rendeltetésszerű használat azt jelenti, hogy a terméket az ezen utasításokban leírt üzemeltetési feltételeknek és korlátozásoknak megfelelően kell használni. A szakszerűtlen felhasználás azt jelenti, hogy a terméket a leírt utasításoktól eltérő módon, ill. olyan működési feltételek mellett használják, melyek különböznek az itt leírtaktól. A készülékre -a vásárlás időpontjától számítva- higiéniai okokból csak az alábbiakban részletezett korlátozott garancia (lemondási jog) érvényesíthető.

 

 

A KÉSZÜLÉK RÉSZLETES, MAGYAR NYELVŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁT MINDEN VÁSÁRLÓNK A CSOMAGBAN, A TERMÉKHEZ MELLÉKELVE KAPJA MEG!PÉNISZNYÚJTÓ EXTENDER - HOGY NE CSAK A GONDOLATTAL JÁTSSZ! TE KÉSZEN ÁLLSZ...?

Világszerte nap, mint nap születnek újabb nagyágyúk

 A MÉRETNÖVELÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ
Figyelem!


A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás (repedés, törés, elhajlítás…stb.) esetén a garanciajog a készülékre nem érvényesíthető! Az oldalon bemutatott méretnövelő eszközök hatása orvosilag nincs alátámasztva!

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL!

 

A vásárlástól történő elálláshoz -a számla kállítását követő 8 munkanapon belül- Önnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Önt terheli. A vásárlástól való elállás esetén a visszaküldött termék technikai vizsgálatára kerül sor. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett technikai diagnózis gyorsaságától függ, de maximum 3 hét. A visszafizetés banki átutalással történik, melyhez szükségesek az Ön bankszámla-adatai. Ezt adott esetben e-mail-ben fogjuk Öntől kérni. Az eladó megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a visszatérítés.

 

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
A 2002. évi XXXVI. törvény értelmében 8 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg az elvárásainak. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla és a megfelelően kitöltött és aláírt visszaküldési szelvény kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha a termék elveszne vagy megrongálódna. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli. A dobozok tartalmának hiánytalan állapotát a kiküldés előtt ellenőrizzük, majd a dobozt egy speciális hologramos ragasztószalaggal lezárjuk. Így Ön egyrészt biztos lehet benne, hogy a termék megvásárlásával olyan árut kap, amely garantáltan működőképes és hiánytalan állapotú. A hologramos zárjegy más részről egyfajta biztosíték a forgalmazó felé, mely garantálja, hogy a visszafogadott terméket nem vehette használatba olyan személy, aki bármilyen okból "csak pár napos használat" után állna el a vásárlástól. Figyelem! Terméket csak a dobozon lévő hologramos zárószalag érintetlen és teljesen ép állapotának esetén fogadunk vissza! Kihangsúlyozzuk, hogy higiéniai okokból csak az új, hiánytalan és BONTATLAN terméket áll módunkban visszavenni, ellenkező esetben, ha a vevő a terméket ettől eltérően, olyan állapotban küldi vissza, melyek nem felelnek meg az itt leírt feltételeknek, akkor a termék árának visszatérítésére a továbbiakban nem jogosult! A visszaküldött csomagnak a terméken kívül tartalmaznia kell a gyári kiegészítőket, illetve minden olyan tartozékot, amelyet a termék csomagolása eredetileg is tartalmazott.
www.meretnoveles.hu © 2003-2017 Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának másolása szigorúan TILOS!