BATHMATE - MÉRETNÖVELÉS HYDROTECHNOLÓGIÁVAL


A BATHMATE® A VILÁG ELSŐ ÉS EGYETLEN HIDROTERÁPIÁS PÉNISZEDZŐ RENDSZERE, AMELY A RENDELKEZÉSRE
ÁLLÓ LEGHATÉKONYABB PÉNISZNÖVELŐ TECHNIKÁVAL SEGÍT NEKED A KÍVÁNT MÉRETNÖVEKEDÉS ELÉRÉSÉBEN
!


 

Használati útmutató

Ezt a terméket úgy tervezték meg, hogy akár hosszú éveken át megbízhatóan használhasd. Kérjük, szánj néhány percet a biztonsági utasítások átolvasására, mivel szeretnénk, hogy az új Bathmate®-edet helyesen, a lehető legteljesebb megelégedéssel alkalmaznád.


Biztonsági utasítások

Személyes higiéniád biztonsága érdekében kérjük, minden használat előtt -így az első előtt is- tisztítsd meg a terméket! Ne használd a terméket más személlyel közösen; kivéve, ha azt a Bathmate® tisztító tablettával sterilizáltad, mielőtt még átadtad volna másik felhasználónak.

Ne használd a Bathmate® -et tudatmódosító szerek, vagy nagyobb mennyiségű alkohol hatása alatt. A Bathmate® -et mindig tárold szárazon és szobahőmérsékleten! Használd a Bathmate®-et körültekintően és tárold biztonságos helyen!

A rendeltetésszerű használat azt jelenti, hogy a Bathmate®-et az ezen utasításokban leírt üzemeltetési feltételeknek és korlátozásoknak megfelelően kell használni. A szakszerűtlen felhasználás azt jelenti, hogy a Bathmate® -et az itt leírt utasításoktól eltérő módon, ill. olyan működési feltételek alatt használják, melyek különböznek az itt leírtaktól.

A termék használata előtt tanácsos orvoshoz fordulnia azoknak, akik szív-és tüdőbetegség, magas vérnyomás, stroke, epilepszia vagy rángatózási zavarok, húgyúti betegségek pl. vese, húgyhólyag, here-vagy a pénisz problémák, nem kontrollált cukorbetegség valamelyikében szenvednek. Bárki, aki a készülék használata során mellékhatásokat tapasztal, azonnal hagyja abba annak használatát és forduljon orvoshoz!

 

A Bathmate® működési elve

* A tervezési szívóerők úgy kerültek kiszámításra, hogy minimális kompressziót gyakoroljanak, miközben elérik a maximális expanziós erőt, mely által a lehető legnagyobb növekedés érhető el minimális kényelmetlenség mellett.

* A Bathmate® vízzel van töltve és a pénisz egész hosszát magába  fogva helyezkedik el azon, melynek tövére jól rátapad.

* A pumpaharmonika összenyomásakor fellépő kompresszió hatására a víz kiszorul a Bathmate® hengeréből. Ez tölti ki a Bathmate® belsejében lévő térfogatot.

* Amikor a pumpa kompressziója leáll, lezár a visszacsapó szelep, mely meggátolja, hogy a víz visszajusson a Bathmate®-be.

* Az egyedi pumpaharmonika-kivitelnek köszönhetően a harmonika kitágul, és megpróbál visszaállni az eredeti térfogatára. Mivel a Bathmate® belsejében lévő víz cseppfolyós közegként viselkedik, azaz nem lehet összenyomni, és nem tud kitágulni, ezért csak a pénisz tud tágulni, hogy az eltávozott víz térfogatát helyettesítse.

 

 

A Bathmate®  használata a fürdőkádban:

 

1. Tölts vizet a kádba, nyomd a Bathmate®-et a víz alá, amíg az teljesen meg nem telik vízzel, majd a víz alatt dugd bele a péniszed. 

2. Nyomd a Bathmate®-et többször lágyékod felé, amíg vákuum nem keletkezik, melynek következtében érezni fogod a kialakuló nyomást.

3. A felesleges víz elkezd kiáramlani a Bathmate® tetején lévő nyomáskiegyenlítő szelepen keresztül. Négyszer vagy ötször kell lefelé pumpálnod, amíg már nem jön több víz a nyomáskiegyenlítő szelepen keresztül.

4. Ha abbahagytad a pumpálást, csak relaxálj  4-5 percig. Ha már nem tudod tovább pumpálni a Bathmate®-et, akkor elérted az optimális nyomást.

5. A nyomás engedtével, kb. 4-5 percenként, próbálj meg újra pumpálni. Pumpálás közben, ahogy a péniszed növekedni kezd, kiszorítja a felesleges vizet a Bathmate® tetején keresztül. Az újrapumpálások során mindig elérsz majd egy pontot, amikor már nem tudsz tovább pumpáln. A készülék a nyomás megtartásával ezen a ponton fejti ki tulajdonképpeni hatását.

6. A tréning során mindig pumpáld újra a Bathmate®-et az optimális vákuum eléréséhez, amikor az szükséges. Ebben a fázisban, amikor  a pumpálással már nem jön ki több víz, hogy megpróbálsz lefelé pumpálni.

7. Ha úgy érzed, hogy a hengerben túl nagy a nyomás, egy kicsit engedd ki a nyomáskiegyenlítő szelepet a Bathmate® tetején, így a nyomás csökkenni fog.

8. A napi tréning végén (kb. 15-20 perc után) teljesen engedd ki a nyomást a Bathmate® tetején lévő nyomáskiegyenlítő szelep segítségével. A víz leeresztését a fürdőkádban állva végezd, hogy közvetlenül lásd az eredményt. Nem leszel csalódott!

9. Gyakorlatonként maximum 15-20 percet javaslunk. A készüléket rendszeresen használd naponta egyszer, de  hetente ajánlottan minimum háromszor, a legjobb eredmény elérése érdekében.

 

A Bathmate® használható a zuhanyzóban is!


1. Töltsd fel a Bathmate®-et vízzel.

2. Tartsd meg a Bathmate® alját, hogy a víz ne folyjon ki belőle.
3. Helyezd a péniszed a Bathmate®-be, és nyomd a tested felé, hogy vákuum keletkezzen.
4. Folytasd a zuhanyzást, engedd el a Bathmate®-et. Pumpálj tovább a nagyobb nyomás eléréséhez, ha szükséges
5. 15 perc után nyomd meg a kioldó szelepet a Bathmate® végén a leengedéshez.
6. Folytasd a zuhanyzást és élvezd új, megedzett péniszedet.

A pénisz a használatba vétel után perceken belül szemmel láthatóan méretet vált és szinte teljesen kitölti a hengert.


Fontos: a hangsúly itt is a használat rendszerességén van!

 

Figyelmeztetés!

Lehetőleg soha ne lépd túl a napi javasolt, maximum 20-30 perces használatot! Ha a felhelyezés, illeszkedés és tömítés nem megfelelő, csak vedd le és helyezd fel a Bathmate®-et újra! Ne okozz magadnak kényelmetlenséget, amíg nem tapasztalod a felhelyezést megfelelőnek, ne kezd el használni a terméket! A pénisz akár edzéssel, akár erősítéssel történő fejlesztése időt és türelmet követel a pumpa használójától. Ne siesd el a dolgot, pihenj és élvezd a Bathmate® nyújtotta lehetőségeket!


A Bathmate® tisztítókefe és szivacs használati útmutatója

A Bathmate® optimális állapotának megőrzéséhez ajánlott a készülék használat előtti és utáni tisztítása a Sterilizáló Tabletta dobozán lévő tisztítási útmutató szerint. A Bathmate® tisztítókefét speciálisan a Bathmate® hydropumpa higiénikus tisztítására fejlesztették ki. A cserélhető higiéniai szivacs fejeket tartalmaz, amelyek olyan alakúak, hogy a gumiharmonika és a hydropumpa kamrájának belső és nehezen elérhető részeire illeszkedjenek. A kefe kialakítása két tartópozíciót tesz lehetővé: a rövid tartópozíció a gumiharmonika belsejének tisztítására, a hosszú tartópozíció pedig a belső kamra és a belső, szelephez közeli részek tisztítására alkalmas. A szivacsfejek cseréjekor a használt szivacsot egyszerűen csak húzd ki a villa alakú fogóból. Az új szivacsot két ujjal nyomd össze, és helyezd a villa két ága közé, majd egyenletesen húzd le a villa alakú fej aljáig, közben pedig tartsd erősen a kefe fogantyúját! Ha a szivacs elérte az ágak alját, húzd a szivacs oldalait egyenletesen az ágak közé, így a szivacs használatra kész.


Miért éri meg használni a Bathmate®-et?

 

Már egy-két gyakorlat után látszik az eredmény. A péniszed fittebb, nagyobb és vastagabb lesz. A tartós hatás érdekében természetesen a rendszeres használat javasolt.

 

 

Milyen eredményekre számíthatsz?

A Bathmate® egy segédeszköz péniszed fejlesztéséhez, melynek pozitív hatásai csak hosszabb idő elteltével válnak igazán szembeötlővé. Az első észrevehető változás a nyugalmi állapotban bekövetkező hossz- és kerületnövekedés.

A Bathmate®-ben uralkodó nyomás kitágítja a corpora cavernosa üregeit, ezáltal több vér áramolhat beléjük. Általában 1-3 hónap használat után indul meg a növekedés és minél többször alkalmazod, annál korábban változik pozitívan a péniszed mérete.

 

A hatás erekciós és nyugalmi állapotban is észrevehető. Azok a használók értek el gyorsabban jelentős fejlődést, akiknek a pénisze nyugalmi állapotban jóval kisebb, mint erekció közben. De a Bathmate® nem ígér azonnali csodát, eredményes használatának kulcsa a türelem és a kitartás! Hasonló ez a súlyzókkal végzett edzéshez. Egy edzés sem hoz tartós változást, csak egy kicsit duzzadtabbak lesznek az izmok a tréning után. Viszont ha valaki hetente többször végez gyakorlatokat, akkor már láthatóak és maradandóak lesznek a változások. A péniszed nyugalmi helyzetében bekövetkező, szemmel is jól látható változást fogod megtapasztalni leghamarabb. A Bathmate® segítségével a lehető legjobb eredményt érheted el.

 Számít, hogy milyen méretben
vásárolom meg a Bathmate®-et?

Igen. Az optimálás eredmény érdekében válaszd a jelenlegi péniszméretednek leginkább megfelelő terméket. A péniszhez viszonyítva túl nagy pumpa nem tud megfelelő hatásfokkal és kellően biztonságosan működni, tehát körültekintően válaszd ki az első pumpádat. A család legkeresetteb tagját, a Bathmate® Crystal Clear modellt itt meg is rendelheted! A masszívabb méretű, Bathmate® Goliath-ot leginkább azoknak javasoljuk, akik a nagyból szeretnének hatalmasat…

 

Milyen gyakran kell használnom?

Kezdetben (az első 2-3 héten) napi 20 percnél hosszabb használat nem javasolt, ez később egy napon belül maximálisan 30-40 percre növelhető. Meg fogsz lepődni az erekciós és a nyugalmi helyzetben egyaránt bekövetkező fejlődésen, egyidőben jelentősen javulhat a szexuális teljesítményed is.

 

Használhatom, ha körül vagyok metélve?

A körülmetélés nem befolyásolja a Bathmate® használatát, sem annak alkalmazásában sem az elért eredményeidben nem mutatkozik eltérés.

 

Van valamilyen kockázata a termék használatának?

 

A termék biztonságosan használható, de a biztonsági előírásokat körültekintően be kell tartani. Gyermekektől távol tartandó! Kérd ki orvosod szakvéleményét a Bathmate® használata előtt, amennyiben valamilyen fizikai péniszbetegséged van. Ne használd, ha a közelmúltban sebészeti beavatkozáson estél át ezen a területen, vagy ha bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz a használat előtt, vagy után. A Bathmate®-et gyakorló orvosok is ajánlják impotencia esetén.

 

Léteznek olyan egészségügyi problémák, melyek
nem teszik lehetővé a Bathmate® használatát?

Még a termék használata előtt tanácsos kikérni orvos véleményét. Ez különösen igaz azokra, akik szív-és tüdőbetegség, magas vérnyomás, stroke, epilepszia vagy rángatózási zavarok, húgyúti betegségek, vese, húgyhólyag, here-vagy a pénisz problémák, nem ellenőrzött cukorbetegség valamelyikében szenvednek. Krónikus betegség esetén a termék használatának kockázatairól orvos tud felvilágosítást adni.

 

Léteznek mellékhatások?

Természetesen igen! – és mindegyiknek örülni fogsz partnereddel együtt. Ezek a pénisznövelő gyakorlatok egyre nagyobb és fittebb péniszt eredményeznek, javítják a szexuális élet minőségét, illetve növelik az állóképességét és fokozhatják az ejakuláció intenzitását.

 

Van valamilyen kockázata, ha a Bathmate®-et
tudatmódosító szerek
hatása alatt használom?

Semmiképpen nem ajánlott a termék használata módosult tudatállapotban, (alkohol, bizonyos gyógyszerek, drogok fogyasztása után) mivel azok alkalmazása józan ítélőképességet és tiszta érzékelést követel meg. Az ilyen állapotban történő felhasználásnak akár súlyos következményei is lehetnek, ezért azt javasoljuk, ne kockáztass, és csak tiszta fejjel alkalmazd a Bathmate®-et!

 

Fájdalmat tapasztalok használat közben. Mit tegyek?

Amennyiben fájdalmat tapasztalsz, csökkentsd a nyomást a készülék tetején lévő szelep segítségével. Ha a fájdalom indokolatlan módon és rendszeresen jelentkezik, keress fel egy szakorvost, és kérj tőle tanácsot a termék használatával kapcsolatban (a fájdalom oka lehet egy még diagnosztizálatlan probléma is).

 

Milyen előnyökkel jár a zuhanyzó szíj használata?

A zuhanyzó szíj használata stabil tartást biztosít a készüléknek, ezáltal szabadabb, természetesebb mozgást tesz lehetővé a zuhany alatt. Nagyon praktikus kényelmi megoldás, hiszen a péniszed edzését ily módon semmi sem korlátozza.

 

Mindenképpen meg kell vásárolnom a
tisztító készletet a Bathmate®-hez?

Természetesen nem. Ugyanakkor a termék rendszeres és tartós használatához ajánlott a rendszeres tisztítás is, hiszen ez a legegyszerűbb módja a termék biztonságos és egészséges alkalmazásának. Más sterilizáló készítmények és eszközök is használhatóak a termék tisztítására. Itt meg is rendelheted őket. A Bathmate® tisztító készletet célirányosan a termékhez fejlesztették ki, a legmegbízhatóbb eredmény érdekében. Más termékek esetleg károsíthatják a készüléket, és lerövidíthetik élettartamát.A Bathmate® hydropumpa használatának pozitívumai

A Bathmate® jelenleg az egyetlen termék világszerte, mely szabadalmaztatott hidraulikus technológiát alkalmaz, és a visszajelzések szerint is messze a leghatékonyabb és a legkényelmesebb a piacon található termékek közül! A Bathmate® lehetővé teszi, hogy megnöveld a péniszed drága sebészeti beavatkozás nélkül. Friss, oxigéndús vért pumpál a corpora cavernosa-ba, mely által fokozni tudja a hímvessző kondícióját. Már egy használat után észrevehetően nagyobb és vastagabb lesz a péniszed! 

Hogyan használd?

A készüléket meleg vízzel kell megtölteni, és fürdőkádban vagy a zuhanyzóban kell használni. A Bathmate® kihúzza, és formálja a péniszt, mellyel megnövekedett véráramlást idéz elő, és kitágítja a pénisz üregeit. A pénisz perceken belül szemmel láthatóan megnövekszik, és kitölti a cső térfogatát. Az emberek azért mennek az edzőterembe edzeni, hogy testük fittebb, erősebb és nagyobb legyen. Ez az általánosan elfogadott koncepció alkalmazható a péniszre is, így ugyanazok az eredmények elérhetők az eszköz használatával is. Minél  többet edzed  a péniszed a Bathmate® -tel, az annál erősebb, nagyobb, és egészségesebb lesz!

 

Végül a Bathmate® előnyei röviden összefoglalva


- Nem kell sebészhez fordulnod
- Nem kell recetre feliratnod
- Az egészségre teljesen ártalmatlan
- Semmilyen mellékhatása nincs
- Különböző méretekben kapható

- Nagyobb és fittebb lesz a péniszed
- Nem kell soha többé zavarban lenned az intim-méreted miatt
- Azonnali és látható eredmények 15-20 percen belül
- Könnyen használható fürdés, vagy zuhanyzás közben is
- Szabadalmaztatott "Hydro" technológia
- 2,5 -7,5 cm-rel növeli a hosszt, és 30 %-kal a kerületet
- Az Egyesült Királyságban gyártják, első osztályú, a NASA által is használt, törhetetlen anyagból
-
A gumiharmonika a Mitsubishi gyárban előállított gumiból készül
- Világszerte több százezer elégedett vásárló
- A Bathmate® egy életre szól

 


FIGYELEM!

Még egyszer hangsúlyozzuk azonban: a méretnöveléssel nem szabad sietni! Jobb, ha a kívánt, maradandó növekményt csak 6-12 hónap alatt szeretnénk elérni, így kíméletesen bánunk a legnemesebb testrészünkkel, elkerüljük a kezdeti sikerektől való megrészegülésből esetlegesen adódó túlkapásokat és biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen kárt nem okozunk a szövetekben. 

A kulcs az óvatosság, kíméletesség, a kitartó gyakorlás és a türelem.


Egy szoros határidő irreális elvárásokkal
kapcsolt kitűzése mindenképpen kerülendő!


BATHMATE
® - HOGY NE CSAK A GONDOLATTAL JÁTSSZ!


                                                         

 

   

FIGYELMEZTETÉS!


Az oldalon a pénisznövelésről olvasható információk csupán tájékoztató jellegűek. Az oldalon megosztott méretnövelési tippek és technikák semmilyen esetben sem helyettesítik egy orvos vagy szakértő tanácsát. A www.meretnoveles.hu nem vállalja a felelősséget semmilyen kárért, amelyet egy otthon, saját kezűleg, hibásan végzett kezelés okozhat. Szakorvosi tanácsadásért Önnek kell felkeresnie kezelőorvosát. Bármilyen, ezen oldalakról származó információ orvosi segítség nélküli használata öngyógyításnak minősül!

 www.meretnoveles.hu © 2003-2019 Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának másolása szigorúan TILOS!