INGYENES SZÁLLÍTÁS!

MINDEN RENDELÉSHEZ

STABIL EREKCIÓRA VÁGYSZ?

BATHMATE® HYDRO7

ÜZLETÜNK 3D-BEN

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

FELCSATOLHATÓK, PÉNISZTOLDÓK

Fantáziáltál már arról, hogy milyen lehet a sajátodénál nagyobb méretű szerszámmal szeretkezni? Esetleg a párod titkos vágya is éppen ez...? Az azonnali méretnövekedés a vastag falú péniszköpenyekkel vagy a rögzítő pánttal felcsatolható műpéniszekkel bárki számára megvalósítható. A merev falú változatok olyan esetekben is megoldást nyújtanak, ahol az esetlegesen csökkent potencia miatt az erekció csak részben vagy nehezen, illetve már egyáltalán nem jön létre. Ezen eszközöket -mivel anyaguk használat közben kellő tartást biztosít-akár hölgyek is használhatják. Legyen szó akár pánttal felcsatolható, cserélhető dildós, esetleg vibrációval ellátott, vagy épp testbe illeszthető, kétvégű, pánt nélküli eszközről, nálunk minden típust megtalálhatsz, hogy kényeztesd párod kéjnyílásait és közben Te is a csúcsra juthass. A felcsatolható pénisztoldók pántja mindegyik eszköznél saját méretre állítható. Szerepjátékokhoz is kiválóan alkalmasak, mivel használatuknak csak a fantáziátok szabhat határt!


Ha felhelyezel egy péniszköpenyt, vagy egy mindkét végén nyitott, sima, ill. érdesített falú pénisz-sleeve-et, plusz élményekhez juttathatod partnernődet, ami garantáltan növeli a magabiztosságod is. A péniszköpenyek és sleeve-ek anyaga lágy, langyos tapintású, tartós loveclone, cyberskin, esetleg szilikon. Ezek az anyagok hamar átveszik  test hőmérsékletét és természetes tapintásuknak köszönhetően használat közben észrevétlenül mintegy "saját a saját testrészeddé válnak". Élettartamuk akár több év. Szerezz Te is minél több felejthetetlen és kellemes percet kedvesednek, ne hagyjátok ki ezt a izgalmas, különleges és kellemes élményt!


Ebben a webáruházunkban az általunk forgalmazott felcsatolható eszközökből csak néhány, elsősorban a férfiak számára tervezett, biztos tartást adó, azaz merev falú típust mutatunk be. Nézd meg a teljes termékkínálatot a 3500 termékes webshopunkban! 
(Klikk a képekre!)                                                     

 

 

AZ ALÁBBI KERESZTMETSZET MEGMUTATJA, HOGYAN MŰKÖDIK

AZ ÁTMÉRŐ-NÖVELÉS MÉRTÉKE TERMÉKENKÉNT
-A FALVASTAGSÁG FÜGGVÉNYÉBEN-
AZ ITT BEMUTATOTT TERMÉKÉTŐL ELTÉRŐ LEHET!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.meretnoveles.hu © 2003-2020 Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának másolása szigorúan TILOS!