JELSZÓ-EMLÉKEZTETŐ
FIGYELEM! SZEXUÁLIS TARTALOM! BELÉPÉS CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Termékajánló

MÉG TÖBB FELCSATOLHATÓ

AJÁNDÉK SÍKOSÍTÓ

BATHMATE® HYDRO7

ÜZLETÜNK 3D-BEN

A TÜRELEM CENTIT TEREM

TERMÉSZETES HATÓANYAGÚ PÉNISZNÖVELŐ TABLETTÁK

 

A pénisznövelésre kifejlesztett természetes hatóanyagú tabletták elősegíthetik a péniszben a vérbőség kialakulását és ezzel tartós merevedést eredményezhetnek. A kívánt eredmények gyorsabb eléréséhez fogyasztásuk mellett az egyéb fizikai méretnövelő készülékek (Bathmate, ill. bármely típusú vákuumos elvű péniszpumpa, küllönböző pénisznövelő extenderek stb.) rendszeres használata is ajánlott. Alátámaszthatják, kiegészíthetik és felgyorsíthatják az egyéb péniszméret-növelő gyakorlatokkal megcélzott eredményeket. A tablettában lévő gyógynövényeknek és vitaminoknak természetes, antioxidáns hatása is ismert. Káros mellékhatásoktól sem kell tartani, mert a tabletták a gyógyhatású anyagokat a megfelelő mennyiségben és kombinációban tartalmazzák. Rendszeres fogyasztásuk esetén a pénisz nagyobb és vastagabb lehet.

Ajánlott napi mennyiség: 1db tabletta étkezéstől függetlenül, lehetőleg 24 óránként. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! A tablettát szétrágás nélkül, bő folyadékkal kell lenyelni. A tabletta fogyasztása kúraszerűen történjen! Az eredményes kúra ajánlott időtartama -egyéntől függően- kb. 3-4 hónap.

 


Ha szeretnéd a szexuális erődet, potenciádat szinten tartani, ha szeretnéd a péniszed méretét megnövelni, ne hagyd abba  a méretnövekedést serkentő termék szedését már az első hónap után. Tartós és maradandó eredményt csak a speciális hatóanyag-kombinációjú tabletták, a BATHMATE hydroterápiás készülék, valamelyik vákuumos péniszpumpa, a pénisznövelő extenderek, vagy a javasolt kiegészítő tréning,- és lazító/nyújtótechnikák (pl. a JELQ) kitartó, együttes használatával érhetsz majd el! A siker elérésében kiegészítésként segíthetnek az oldalon található vérbőség-fokozó krémek/spray-k, amennyiben azokat valamelyik  potencia/pénisznövelő kapszula fogyasztásával párhuzamosan alkalmazod.


Összetétel: Jelenleg nem ismert olyan adat, amely mellékhatásra utalna. A potencia/pénisznövelő tabletták mindegyike fűszerekből, ásványi anyagokból és aminosavakból álló táplálékkiegészítő készítmény. A táplálékkiegészítő nem alkalmazható a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód helyett. A táplálék-kiegészítő szerek nem minősülnek gyógyszernek, nem pótolnak étkezést, előírt kezelést, hanem arra szolgálnak, hogy a helytelen és hiányos táplálkozást kiegészítsék. Folyamatos gyógyszeres kezelés, vagy egyéb krónikus betegség esetén kérd ki kezelőorvosod, természetgyógyászod tanácsát és tartsd be utasításait. Használata nem javasolt gyermekeknek, súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint magas vérnyomás és epilepsziás,- és pánikrohamokra való hajlam, illetve rossz közérzet esetén. Bevétele nem javasolt a  18 éves kor alatt.

 Minden harmonikus kapcsolat alapja a kielégítő szex...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.meretnoveles.hu © 2003-2016 Minden jog fenntartva.
Az oldalak tartalmának másolása szigorúan TILOS!